Kyllä on, joka kuukausi vapautuu uusia huoneistoja. Mikael Julin vastaa mielellään kyselyihin numerosta 010 837 0854. Täytä vuokra-asunto hakemus tästä.

Keskustassa riippuen huoneiston tasosta liikutaan noin 15–40€ neliö hinnoissa.

Jos hissi ei toimi asukas voi itse soittaa suoraan hissihuoltoon tai huoltoyhtiölle. 

Vuokranmaksutilisiirrot lähetetään aina automaattisesti isännöitsijätoimistolta. Rekisteröityminen on saattanut kestää kiireen vuoksi ja ovat tämän takia myöhässä. Maksatte vuokranne maksuohjeiden mukaan tilisiirron saapuessa. 

Sisään muuttaessa on tärkeä muistaa tehdä muuttoilmoitus huoltoyhtiölle. Kun muuttoilmoitus on tehty, huoltoyhtiö käy vaihtamassa nimet oveen ja porraskäytävätauluun. Huoltoyhtiön tiedot löytyvät porraskäytävästä ja taloyhtiöhakemistosta. 

Isännöitsijälle toimitetaan kopiot seuraavista asiakirjoista; kauppakirja, osakekirja ja varainsiirtoverolaskelma. Kiinteistövälittäjä toimittaa yleensä nämä dokumentit isännöitsijätoimistoon, mutta jos sellaista ei ole käytetty, tulee uuden osakkaan toimittaa ne itse. 

Lisäavaintilaus lähetetään sähköpostitse osoitteeseen info@estlander.fi tai avaintilauslomakkeesta kotisivuilta. Vain osakeenomistaja saa tilata lisäavaimia. Vuokralaisen on pyydettävä valtakirja osakkaalta avaintilausta varten. Mikäli asutte säätiön omistamassa huoneistossa avaintilauksia voi tehdä sähköpostitse info@estlander.fi.

Lainaosuudet voi yleensä maksaa joka kuukauden viimeisellä päivällä tilaamalla lainaosuuslaskelman osoitteesta info@estlander.fi. Lainaosuusslaskelman hinta on 75 euroa. 

Ei, emme mielellään vuokraa lyhytaikaisesti.

Irtisanomisilmoitus tulee olla kirjallinen, sen voi tehdä kirjeitse osoitteeseen Oy Estlander & Co. Ab, Annankatu 25, 00100 Helsinki. Sähköpostitse osoitteeseen info@estlander.fi  tai tulemalla henkilökohtaisesti isännöitsijäntoimistoon. 

Huoltoyhtiö tai tämän päivystäjä.

Ilmoita viipymättä huoltoyhtiölle joka tulee paikan päälle katsomaan tilanteen ja tilaa putkimiehen.  

Normaalia elämisen ääniä saa kuulua huoneistossa mutta yörauha on annettava 22–07. Kannattaa keskustella naapurin kanssa häiriö tilanteesta mutta jos tämä ei auta niin ilmoitus sähköpostilla info@estlander.fi. Vakavissa häiriötilanteissa soita poliisille 112.

Vaihteelta numerosta 010 837 0800 tai info@estlander.fi

Huoneiston asukas. Asunnon jokaisen kerroksen alkavaa 60 m2 kohden on oltava vähintään yksi palovaroitin.

Sähkösopimus tehdään huoneistokohtaisesti ja asukas tekee oman sopimuksen sähköntoimittajan kanssa. 

Määräaikainen alivuokraus on sallittua mutta vuokranantajalle on toimitettava alivuokraussopimus. Päävuokralaisella on vastuu vuokran maksusta ja kaikesta alivuokralaisen toiminnasta.