Lomaketilaukset

Isännöitsijäntodistuksen toimitusaika on seitsemän arkipäivää.

Lisätietoja antaa Sofie Lindström

Vuokra-asuntohakemus

Hakemus on voimassa vuoden hakemuksen jättöpäivästä. Hakija vastaa antamiensa tietojen oikeellisuudesta. Maksuhäiriömerkinnät tarkistetaan jokaiselta hakijalta.

Lisätietoja antaa Mikael Julin

Huoneistosaneeraukset

Ennen huoneistosaneerauksen aloittamista on osakkaan tai remontintekijän täytettävä tämä lomake. Se lähetetään kyseessä olevan taloyhtiön isännöitsijälle ja/tai tekniselle isännöitsijälle.

Huoneiston pintoja saa uusia ja kunnostaa, mutta kantavien rakenteiden, sähkö- ja putkiasennusten ym. vastaavien rakenteiden muuttaminen on kielletty ilman isännöitsijän lupaa. Parkettien ja laminaattien alle on asennettava äänieristysmatto.

Märkätiloissa saneeraus- ja muutostöitä saa tehdä vain isännöitsijän luvalla. Osakkaan tekemän ilmoituksen perusteella isännöitsijä selvittää, vaatiiko työ myös viranomaisluvan. Isännöitsijä (tai tekninen isännöitsijä) tarkastaa vesieristystyön ennen laatoitustöiden aloittamista.
Isännöitsijällä tai muulla taloyhtiön edustajalla on sekä oikeus että velvollisuus keskeyttää ammattitaidottomasti tai luvattomasti aloitetut tai toteutettavat saneeraustyöt.

Isännöitsijä ei etsi osakkaille remontintekijöitä vaan kaikista hankkeen järjestelyistä vastaa remontin teettäjä. Saneerauksen kustannukset, esimerkiksi viranomaislupien hakeminen ja teknisen valvonnan järjestäminen (laajoissa huoneistosaneerauksissa) kuuluvat kokonaisuudessaan osakkaan maksettaviksi.

Remonttijätteet tulee viedä suoraan kaatopaikalle. Esimerkiksi Kivikossa sijaitseva YTV:n jäteasema (Sortti) ottaa vastaan remonttijätettä. Jätteitä ei saa laittaa taloyhtiön jäteastioihin.

Melua aiheuttavia työvaiheita voi tehdä arkisin kello 08:00 - 17:00. Viimeistään kello 20:00 on ääntä aiheuttavat työt kokonaan lopetettava. 

Lisätietoja kunkin taloyhtiön omalta isännöitsijältä tai tekniseltä isännöitsijältä. 

Etsi vastuuhenkilö taloyhtiöhakemistosta 

Avaintilaukset

Avaintilaus lähetetään edelleen avainliikkeelle joka ilmoittaa tilaajalle kun avain on noudettavissa avainliikkeestä. Muista ottaa henkilöllisyystodistus mukaan. Avaintilaus kestää yleensä 3 arkipäivää.

Pyydämme huomioimaan että ainoastaan osakkeenomistaja saa tilata avaimia. Vuokralaisen on pyydettävä valtakirja osakkaalta avaintilausta varten. 

Lisätietoja antaa Joakim Lönnqvist

Muuttoilmoitus

Muuttoilmoitus on tehtävä kiinteistöhuollolle ja isännöitsijätoimistolle muuton yhteydessä. Tee ilmoitus itsestäsi ja samalla kerralla muuttavista henkilöistä tai perheenjäsenistä. Ilmoituksessa ilmoitetaan yhteystiedot sekä syntymäajat. Pidä yhteystietosi päivitettynä jotta hätätapauksessa teihin saadaan yhteyttä.

Etsi kiinteistöhuollon yhteystiedot taloyhtiöhakemistosta