Vuonna 1930 perustettu Oy Estlander & Co Ab on Suomen vanhin yksityinen isännöintitoimisto. Toimialana on liike- ja asuinkiinteistöjen sekä säätiöiden tai yhdistysten omistamien vuokratalojen isännöinti. Vuosikymmenien isännöinnin kokemus on vahvistanut käsitystä, että kiinteistön kunnon ja tuottavuuden kannalta on parasta, että asioita hoitavat eri alojen asiantuntijat. Hyvin hallinnoitu ja suunnitelmallisesti hoidettu kiinteistö lisää arvoaan, olipa kyseessä liikekiinteistö, asunto-osakeyhtiö tai säätiön vuokratalo.

Isännöintimme kattaa kaikki kiinteistöhoidon osa-alueet: asiakasyhtiön hallinnon, taloudenhoidon, teknisen kunnossapidon sekä kiinteistöhuollon valvonnan. Koska asiakkainamme on myös paljon säätiöitä ja yhdistyksiä, kuuluu erikoisosaamiseemme myös vuokrauksen järjestäminen.

Auktorisoituna toimistona noudatamme hyvään isännöintitapaa johon sisältyy lakien, asetusten ja viranomaismääräysten noudattaminen. Pyrimme kehittämään toimintaamme yhdessä asiakaskuntamme kanssa. Tavoitteenamme on vuorovaikutteinen ja avoin suhde kaikkien asiakkaittemme ja yhteistyökumppaniemme kanssa.